Unieke Innovators DNA™

Weet je dat 25% van het innovatiesucces wordt bepaald door de juiste technieken en methoden? Innoveren gaat voor 75% over je mindset, je gedrag, samenwerken en het aanleren van nieuwe vaardigheden. Iedere innovator doet dat op zijn eigen unieke wijze.

Als je je niet goed voelt of gestrest bent, heb je minder toegang tot je creatieve, probleemoplossende vermogen. Waardoor je de kans loopt, om niet de beste innovatie te ontwikkelen die er zou kunnen zijn.

Het managen van je mentaal emotionele staat maakt je derhalve succesvol. Bewust worden van je automatische piloot is een eerste stap. Vervolgens leer je deze te doorbreken. Waardoor je andere patronen ontwikkelt in jouw overtuigingen, gedrag en acties. Jouw unieke innovatie DNA groeit naar zijn potentieel en dat vertaalt zich in de waarde en impact die jij wilt creëren.


Waar bestaat het Unieke Innovators DNA™ uit?

 
Mentaliteit
 

Mentaliteit
Je mindset en instelling evenals het vermogen, om nieuwe habits aan te leren en uit je comfortzone te gaan.

 
Moed
 

Moed
Energie en kracht die je weerbaar maakt. Doorgaan, ook als het moeilijk is. Zelfmotivatie en uithoudingsvermogen hebben.

 
Maken
 

Maken
Je creativiteit om uit niets iets te maken. Je vermogen om te verbeelden, samen te stellen, verder te brengen. Scherpe vragen stellen.

 
Mikpunt en doelen
 

Mikpunt
Een helder doel stellen en een grote ambitie hebben. Keuzes maken en focus aanbrengen. Acties doen, bereiken en vieren.

 
Mensen, netwerken en samenwerken
 

Mensen
Je vermogen om (nieuwe) verbindingen te maken, om te gaan met relaties, om samen te werken en je netwerk in te zetten voor je innovatiedoelen.


Ik ben er zo trots op dat we op ons project een 10 hebben gekregen van klanten. We hebben 0-opleverpunten weten te realiseren. Dat wil ik voortaan op ieder project.
— Uitvoerder - TBI Koopmans

Wat levert deze dienst je op?

Wat ons uniek maakt is dat wij het innovatieteam coachen op de outer- en innergame van innoveren. Wij zetten breinoefeningen in, om ieder teamlid de beste versie van zichzelf te laten worden, middels het Unieke Innovators DNA™:

  • Je komt in een positieve flow om uit je comfortzone te gaan. Die zone waar innovatie mogelijk is.

  • Je krijgt meer energie en kracht die je weerbaar maakt, ook als het even tegenzit.

  • Je stelt glasheldere doelen en maakt vlijmscherpe keuzes, waardoor je vol focus die acties pakt, waarmee je het meest efficient naar je doel toewerkt. 

  • Je leert successen te vieren, hierdoor blijf je in een staat van positieve energie.

  • Je ontwikkelt je voorstellingsvermogen en je creativiteit om innovatieve vragen te stellen, zodat je op een andere manier gaat kijken, denken en doen.

  • Je leert nieuwe verbindingen te maken met je team, je klanten en je netwerk binnen en buiten de organisatie, waardoor zij zich geïnspireerd voelen je verder te helpen.