Innoveren is experimenteren

Mogelijk gebruikt jouw organisatie al een innovatieaanpak? Je vraagt je echter af, hoe je de klantbeleving nog meer kunt vergroten en hoe innoveren, sneller en slimmer kan. Wij hebben ervaren dat vier zaken essentieel zijn, om als organisatie meer wendbaar te worden. Zodat je slimmer, sneller en met minder kosten duurzame oplossingen kunt testen, ontwikkelen en implementeren.

De Ultieme Innovatie Versneller™ geeft jouw organisatie de focus die nodig is, om tot resultaat te komen. Deze aanpak leidt tot meer succes bij digitale, product-, klant- en/of procesinnovatie binnen de duurzame woon- werk- en leefomgeving. Het is een integrale aanpak, die gebaseerd is op beproefde methoden zoals: Co-creatie, Customer Experience Management, (Circulair) Design Thinking, Lean Startup en Business Model Innovatie. 


 
 

Strategie

Executives willen weten welke ideeën de meeste waarde leveren voor hun organisatie. Leidt de innovatie tot betere oplossingen voor eindgebruikers en de digitale transformatie opgave?

Middels onze Kick Start Masterplan™ aanpak bepaal je de focus van innovatie en hoe je kunt versnellen door in snelle, kleine stappen te werken met beperkte resources. 

 
 

Slimmer

Weet je dat experimenten de sleutel tot innovatie zijn? Ze voldoen zelden aan de verwachtingen, wat maakt dat je er zoveel van leert. Het testen van ideeën helpt organisaties om potentiële fouten in een vroeg stadium te ontdekken. 

Het bouwt nieuwe kennis op en verlaagt de kosten. Door te experimenteren worden ideeën omgezet in producten, diensten en zelfs (nieuwe) businessmodellen die klanten echt willen.

 
 

Samen

Weet je dat 25% van het innovatiesucces wordt bepaald door de juiste technieken en methoden? En dat het voor 75% gaat over mindset, gedrag, nieuwe vaardigheden leren en samenwerken?

Wij onderkennen vijf te ontwikkelen vaardigheden welke helpen bij het worden van een innovator, die meer duurzame impact realiseert. In de Unieke Innovators DNA™ module gaan we hiermee aan de slag.

 
 

sterker

Krijg je de aandacht en voldoende funding om je business idee te ontwikkelen en te schalen? Het ontwikkelen en houden van een winnende pitch voor je directie is een kunst apart. Dat vraagt storytelling technieken.

Door te werken aan een inspirerend en goed onderbouwd verhaal én de wijze waarop je dit verhaal vertelt en presenteert, vergroot je de kans om funding voor innovatie te krijgen.


2019, Het Jaar van de Versnelling

Laat hieronder je naam en e-mail achter en je ontvangt de Online Mini Masterclass met de 4 principes om je innovatieprestaties in 2019 exponentieel te verbeteren.

 
Naam *
Naam