Wil je meer waarde uit de jaarlijkse strategische planning halen?

een pressure cooker strategische planning kan je daarbij helpen

De budgetrondes voor 2020 staan voor de deur. Als directeur stel je jezelf de vraag hoe het planningsproces voor de strategische richting, het beleid en de budgetten, effectiever gemaakt kan worden. Uit voorgaande jaren weet je wat wel en niet werkt.

Hoe zou het zijn als het maken van de plannen minder tijdrovend is? En er meer tevredenheid is over de strategieontwikkeling? Mogelijk levert dit op, dat de kans op het succesvol realiseren van de strategie wordt verhoogd.

Pressure Cooker Strategische Planning

In de Pressure Cooker Strategische Planning, ervaar je dat:

  • Je meer controle krijgt over de strategische koers die je wilt.

  • Dat je tijd bespaart.

  • Er meer duidelijkheid is over de implicaties en prioriteiten van uitdagende zaken.

  • De kwaliteit van de besluiten beter is.

Als procesbegeleider en facilitator brengen we met onze jarenlange Pressure Cooker ervaring, versnelling in het strategisch planningsproces. Doordat de juiste mensen en kennis bij elkaar worden gebracht, vindt er een open discussie plaats over de strategische issues en vragen die er verkend worden. Betrokkenen stimuleren elkaar, dagen elkaar uit en bouwen aan consensus.

Aan het einde heb je de gewenste focus, een plan en concrete acties.

Met een Pressure Cooker Strategische Planning, bereik je in een dag of enkele dagen, resultaten die anders weken of maanden op zich laten wachten.

I can recommend Marieke Schoenmaker as a person with great proficiency and deep recognition of co-creation processes. I have had the pleasure to work with Marieke in a Pressure Cooker Commercial Strategy at Fokker Services during which she showed to be an independent, reliable, careful and well experienced professional.
— Heino van der Laan, Director Sales Fokker Services

wil je verder praten?

we horen graag van je

Heb je een vraag of een verzoek over wat de Pressure Cooker kan doen in jullie strategisch planningsproces? Vul dan het contactformulier in en vanaf daar nemen we contact met je op!

Naam *
Naam

klanten

we hebben tientallen pressure cookers begeleid. hier zijn een paar voorbeelden om je er een indruk van te geven.

Pressure Cooker Commerciele Strategie.jpg

Commerciële strategie

Een CEO van een wereldwijde fabrikant voor luchtvaartservices wil wil dat zijn nieuwe managementteam een gedragen commerciële strategie ontwikkelt. Gezamenlijk met 125 medewerkers uit het kader en de key-accounts wordt deze strategie direct in gang gezet met concrete acties.

Pressure Cooker Business Strategie.jpg

Business strategie

Een directeur van een retailorganisatie heeft een visie voor een nieuwe business to business markt ontwikkeld en wil via een Pressure Cooker met zijn managementteam de uitrol naar de markt versnellen.

Pressure Cooker voor strategische planning.jpg

Moonshot strategie

De CEO van een middelgrote bouwonderneming heeft een ‘moonshot’ nodig voor hoe de organisatie zich in 2020 klaarmaakt om virtueel te bouwen. Uitgangspunt wordt dat de klant nog voordat zijn huis gebouwd is, precies ervaart wat hij krijgt.