Onze Missie

Wij zijn op een missie om 1.000.000 professionals te helpen die de allerbeste versie van zichzelf in innoveren willen worden. Om innovaties in duurzaam wonen, leven en werken slimmer, sneller en betaalbaarder te maken.

 
Marieke Schoenmaker & Annemieke Gotzsch

Marieke Schoenmaker & Annemieke Gotzsch

 

Marieke Schoenmaker

Ondernemer, innovatie coach en co-creatie expert

Ik ben een pionier. Vanaf mijn vijfde levensjaar ben ik de wereld gaan verkennen. Ik ben super dankbaar met die levenservaring!

Duurzaam wonen, leven en werken

Daarom richt ik me nu voor de volle honderd procent op het mogelijk maken van duurzaam wonen, leven en werken. Mijn eigen woning ben ik energie neutraal aan het maken. Innovatieteams die de beste versie van zichzelf willen worden in duurzaam innoveren, help ik graag hun innovatie- en co-creatiekracht verder te ontwikkelen.

Doener

Ik heb een achtergrond in business innovatie vanuit het belevingsperspectief. Leren, experimenteren en doorgeven wat ik leer zodat anderen daar beter van worden, zijn mijn drijfveren. Ik leer altijd aan de bron, van de bedenkers en besten van de wereld.


Annemieke Gotzsch

Learning designer, content manager en marketeer

Ik ben een onderzoeker. Het fascineert me hoe dingen werken. Daar zie ik vaak mogelijkheden bij hoe het anders en beter kan.

Innovatie en learning design hebben mijn interesse. Mijn know how zet ik graag in om tot duurzame concepten te komen die een verbetering zijn voor onze wereld.

Ik heb een achtergrond in voorlichting, marketing en business educatie.


Wat we doen

Om deze missie te realiseren hebben we de succesvolle innovatieaanpak de Ultieme Innovatie Versneller™ ontwikkeld. Deze aanpak bestaat uit 4 focusgebieden en praktische stappen, waardoor je nog beter, slimmer en meer impactvol in duurzaam innoveren wordt. We hebben tientallen teams en divisies hierin reeds begeleid.

Innoveren is een skill en iedereen kan het leren!

Je kunt veel zelf doen, bijvoorbeeld boeken lezen of seminars bezoeken. Maar iedere Innovator komt op een punt in zijn carrière waar hij of zij voelt, dat er iets anders moet gebeuren om naar een next level te groeien. Uit eigen ervaring weten we dat een Innovatiecoach, je helpt te versnellen en sterker laat groeien. Een goed startpunt zou kunnen zijn onze tweedaagse Lean Innovation Training voor jou en jouw innovatieteam.

Wij houden zelf van leren en groeien. Wij reizen de wereld af om van onze rolmodellen les te krijgen. Denk aan Eric Ries (Lean Startup, The Startup Way), Alexander Osterwalder (Business Model Innovation), IDEO (Design Thinking en Prototyping), Andy Harrington (Unique Branded Solutions, Public Speaking) en Roy Martina (Breintrainingen en Innerlijke kracht). Die lessen implementeren we in onze eigen business en levens en geven we door in de opdrachten bij onze klanten. En via de samenwerking met onze co-makers de Lean Startup Leadership Academy en Holland ConTech en HollandPropTech.

Alleen ga je mogelijk sneller, samen kom je verder.
 
Gamechanger orgineel.jpg