lean startup leadership platform

Transform yourself to transform the world.

Innovatie ecosysteem

Wij zijn een Peer to Peer Innovation Learning platform van Changemakers in Innoveren in grote en middelgrote organisaties. Met het Lean Startup Leadership Platform bouwen we sinds 2016 aan het inspirerende cross-sectorale ecosysteem van Changemakers in Innoveren in grote en middelgrote organisaties. Inmiddels zijn er 200 deelnemers aangesloten uit verschillende sectoren en organisaties. Sluit je ook aan!

40 Corporate Innovators deden mee aan de Playshop Pitchen op 15 oktober 2019, in de X-Room van de Royal Schiphol Group.

40 Corporate Innovators deden mee aan de Playshop Pitchen op 15 oktober 2019, in de X-Room van de Royal Schiphol Group.

Waarom het lean startup leadership platform

Het Lean startup leadership platform is hét peer to peer innovation learning platform

Wie we zijn

Het Lean Startup Leadership Platform NL is een Peer to Peer Innovation Learning platform. We zorgen ervoor dat Innovation Leads, Intrapreneurs en Innovators uit grote en middelgrote organisaties met elkaar verbinden en hun lean startup, design thinking en agile ervaringen delen. Zodat zij hun innovatie mindset, skillset en toolset vergroten en versnellen.

Wat we doen

Door de jaarlijkse evenementen biedt het Lean Startup Leadership Platform talloze mogelijkheden om de juist innovatiepartners te vinden en om de kennis te vergroten over hoe je co-creatie en transformatie in de innovatie context het beste kunt aanpakken. Denk hierbij aan Playshops, Impact Masterminds, Keynotes en Incompany Workshops.

Onze doelen

Transform yourself to transform the world is onze slogan. We lopen vaak tegen dezelfde business uitdagingen aan en door daarover met elkaar te praten en tijdens een van de events te ervaren, hoeven we het wiel niet opnieuw uit te vinden en helpen we elkaar slimmer, sneller met directe toegevoegde waarde te innoveren. Op die manier creëren we een wereld van vernieuwing binnen onze organisaties en in de wereld om ons heen.

Meedoen?

Heb je interesse om mee te doen, je netwerk met gelijkgestemden te vergroten en je innovatiekennis te delen en uit te bouwen? Ben je Innovation Manager, Innovation Lead of Innovator in een grote of middelgrote organisatie? Laat het ons weten! Als je je hieronder aanmeldt dan nodigen we je vanzelf uit.