Intrapreneurs vertellen me regelmatig dat ze vinden, dat er geen innovatieve cultuur in hun organisatie is. Dan zeg ik hen dat ze daaraan iets moeten doen. Daarvoor ben je immers een Intrapreneur! Deze post is een goede start om manieren te vinden om een innovatiecultuur te creëren.  Als jij dus vindt, dat er nog wel wat veranderd of verbeterd kan worden aan jullie innovatiecultuur, dan raad ik je aan om onderstaande 5 vragen uit te werken en er met je directie over te praten. Geheid dat je één of meerdere executives meekrijgt!    Download deze infographic

Intrapreneurs vertellen me regelmatig dat ze vinden, dat er geen innovatieve cultuur in hun organisatie is. Dan zeg ik hen dat ze daaraan iets moeten doen. Daarvoor ben je immers een Intrapreneur! Deze post is een goede start om manieren te vinden om een innovatiecultuur te creëren.

Als jij dus vindt, dat er nog wel wat veranderd of verbeterd kan worden aan jullie innovatiecultuur, dan raad ik je aan om onderstaande 5 vragen uit te werken en er met je directie over te praten. Geheid dat je één of meerdere executives meekrijgt!

Download deze infographic

Innoveren is als een spier. Je moet iedere dag een workout doen om ‘m te versterken, zodat je energie hoger wordt, om de vernieuwing of verbetering te bereiken die je wil.  Als je denkt dat je in een korte tijd een innovatiecultuur hebt gecreëerd, dan moet ik je teleurstellen. Uithoudingsvermogen en plezier erin houden, is belangrijk om van innoveren dagelijks gedrag te maken. Het is mijn overtuiging dat dit bij jezelf begint.  Hier zijn 6 routines die ik dagelijks doe om te blijven vernieuwen.    Download deze infographic

Innoveren is als een spier. Je moet iedere dag een workout doen om ‘m te versterken, zodat je energie hoger wordt, om de vernieuwing of verbetering te bereiken die je wil.

Als je denkt dat je in een korte tijd een innovatiecultuur hebt gecreëerd, dan moet ik je teleurstellen. Uithoudingsvermogen en plezier erin houden, is belangrijk om van innoveren dagelijks gedrag te maken. Het is mijn overtuiging dat dit bij jezelf begint.

Hier zijn 6 routines die ik dagelijks doe om te blijven vernieuwen.

Download deze infographic

Innoveren is uit je comfortzone stappen. Dat lukt niet als je bang bent om fouten te maken. Je zal je nek moeten uitsteken en risico’s moeten durven nemen.  Toen ik nog een intrapreneur was, jaren geleden bij een grote multinational, leerde ik van mijn mentor ‘Doe gewoon wat jij vindt dat goed is voor klanten en de zaak. Je merkt vanzelf wel als je wordt teruggefloten’. Ik vind echt dat alle managers met deze houding hun medewerkers kansen moeten geven om ten volste te creëren.    Download deze infographic

Innoveren is uit je comfortzone stappen. Dat lukt niet als je bang bent om fouten te maken. Je zal je nek moeten uitsteken en risico’s moeten durven nemen.

Toen ik nog een intrapreneur was, jaren geleden bij een grote multinational, leerde ik van mijn mentor ‘Doe gewoon wat jij vindt dat goed is voor klanten en de zaak. Je merkt vanzelf wel als je wordt teruggefloten’. Ik vind echt dat alle managers met deze houding hun medewerkers kansen moeten geven om ten volste te creëren.

Download deze infographic


Iedere woensdag voegen we een nieuwe manier toe om een innovatiecultuur te creëren. Laat je ons weten waar we deze naartoe kunnen mailen?

Naam *
Naam