Back to All Events

Innovatiekracht 2.0

  • Safran Cabin Experience Center Saffierstraat 10 1812 RL, Alkmaar (map)

Versnel je innovatiekracht

Je staat op het punt om te ontdekken hoe je jouw INNOVATIEDROOM kunt verwezenlijken, door je innovatiekracht te accelereren, terwijl anderen blijven steken in de eerste versnelling.

Je ontdekt hoe je kunt VERSNELLEN door in een ritme voor meer succesvolle innovaties te komen. 

Je krijgt antwoorden op hoe je innovatieve strategische initiatieven SNEL GENOEG kunt uitvoeren.

Dit ervaar je met de kracht van een GAME waarin je aan de slag gaat om een oplossing slimmer en sneller te maken. 


Programma Playshop Accelereren

16.00 uur: Inloop

16.30 uur: Rondleiding door Safran Cabin Experience Center en Innovation Lab door Allard van Son, Design Engineer bij Safran Cabin

17.00 uur: Start Playshop met welkom door Marieke Schoenmaker co-founder Lean Startup Leadership Platform NL

17.05 uur: Keynote - Storytelling in Innovation door Ron Verweij, Innovation Manager bij Safran Cabin

Hoe creëer je buy-in in een multi-disciplinair team? Hoe overtuig je je management en aandeelhouders?
In deze keynote vertelt Ron over zijn ervaringen met storytelling in zijn werk bij Safran Cabin een wereldwijd opererende multinational in de luchtvaart sector en het voormalige Zodiac Aerospace. 
Een poging om een collega techneut te overtuigen van zijn ideeën resulteerde in een disruptieve technologie. Het startte met een simpel storyboard en enkele toekomstige use cases en 19 jaar later wordt deze technologie gebruikt in 500 miljoen Apps. 
Storytelling maakt de toekomst tastbaar, maar moet wel gebouwd worden op realistische uitgangspunten. In zijn keynote laat Ron niet alleen inspirerende voorbeelden zien, maar gaat hij ook in op een mogelijke aanpak voor een storytelling traject.

17.25 uur: Stap in je versnellingskracht door Ada Gré van de Munt, intuïtietrainer en directeur AG Language & Consultancy

17.30 uur: Playshop Accelereren in aantal rondes, gefaciliteerd door Vincent Thamm co-founder Lean Startup Leadership Platform NL

18.40 uur: Borrel en netwerken

19.00 uur: Einde

Leuke Playshop Experimenteren van Lean Startup Leadership Platform NL bij PostNL in de B. Building Business. Samen brainstormen en bouwen op de woensdag namiddag!”
— Cunera Smit - Business Developer Smart Cities bij VolkerWessels Telecom

Impressie van één van onze Playshops

Krijg een indruk van onze Playshops met deze korte video van de Playshop Experimenteren die 12 december j.l. plaatsvond.

DIT GRATIS EVENT IS VOOR INNOVATORS, INTRAPRENEURS EN CHANGEMAKERS UIT MIDDELGROTE EN GROTE ORGANISATIES.

  • Je  hebt het gevoel dat je de wereld veel te bieden hebt, maar weet gewoon  niet waar je moet beginnen om innovatie in jullie organisatie verder te  brengen.

  • Je hebt een hoop enthousiasme en bent bereid om te leren en zaken anders aan te (gaan) pakken.

  • Je  ervaart het als lastig om te innoveren in jullie organisatie tot nu  toe. De dingen zijn niet altijd de kant op gegaan zoals je wilt.  Desondanks ben je een vechter en heb je lef en vastberadenheid en wil je  al die energie kanaliseren om je innovatievermogen volop in te zetten.

  • Je  bent op zoek naar een verandering in jouw carrière. Je wilt een nieuwe  start maken en doet graag inspiratie op bij het maken van de juiste  keuze voor jouw volgende avontuur.

  • Je  wilt voorop blijven lopen met de nieuwste strategieën voor  innovatiemanagement. Je leert nieuwe tools en technieken, om jouw  innovatieresultaat als professional te maximaliseren.

Als jij op een of meerdere van deze 5 stellingen volmondig JA zegt, dan is deze Playshop echt voor jou. Schrijf je nu in, zodat je zeker bent van jouw plaats >>>> 


Deelnemers waarderen de Playshop Experimenteren met een 9!

Deelnemers waarderen de Playshop Experimenteren met een 9.


Be passionate, be concrete, be, keep it simple are all learnings from the Innovatiekracht 2.0 game.
— Kirsten van Engelenburg - Manager Online Innovation Wolters Kluwer
De playshop was reuze leuk om mee te maken!
— Annemarie Jans - Projectmanager EMEA BCD Travel

Meespelen? 😄 Dan is het nu tijd om je in te schrijven!

Naam *
Naam

Wie zijn wij?

Wij zijn een groep innovatieve ondernemers die sinds 2016 het Lean  Startup Leadership Platform hebben opgezet. Weet je dat innovatiesucces voor slechts 25% wordt bepaald door strategie, proces en tools (outergame)? Dat de overige 75% wordt bepaald door je mindset en je mentale fitheid (innergame)? En dat spel belangrijk is voor het ontwikkelen van je creatieve brein? Daarom hebben wij speciaal De L.E.A.P. Formule™ ontwikkeld met vier innovatiegames rondom actuele innovatiethema's:

  • L - Leiderschap Game

  • E - Experimenteren Game

  • A - Accelereren Game

  • P - Pitch Game

We kijken er naar uit je op woensdag 20 maart om 16.30 uur te ontmoeten bij de Playshop Accelereren.

Marieke Schoenmaker, Vincent Thamm, Annemieke Gotzsch

Wat gaaf om onder leiding van Marieke Schoenmaker, Vincent Thamm en Annemieke Gotzsch te ervaren hoe je van een goed idee tot een briljant idee komt, door samen te werken! Op naar de volgende sessie!
— Armand Tognetti - ICT Manager Voigt Travel

Niemand is met een blauwdruk voor innovatiesucces geboren. Je ontwikkelt het door te leren, te experimenteren en te implementeren. Ervaren is een nieuwe vorm van leren. Daarin willen wij een inspirator en mentor voor mensen zijn tijdens onze events.