Back to All Events

Innovatiekracht 2.0

  • Schiphol Group 202 Evert van de Beekstraat Schiphol, NH, 1118 CP Netherlands (map)

Presenteer met meer overtuiging en krijg meer mensen mee

Vraag jij je ook af hoe je meer mensen meekrijgt voor jouw innovatie? Of hoe je meer innovatie ideeën van de grond krijgt?

Je hebt de wens om jouw INVLOED te vergroten. Je vraagt je af hoe je met meer OVERTUIGING kunt staan voor jouw verhaal. Zodat je naar het NEXT LEVEL niveau groeit om bij je doel te komen. Een niveau waar er meer VERTROUWEN is, om te investeren in de innovatie waar jij en je team mee bezig is.

PITCHEN voor innovatie is een techniek waarmee je jouw invloed vergroot. Met een goeie presentatie van jouw pitch, krijg je vaker een GO voor de innovatie waar jij voor gaat. Het is de nummer 1 skill waarvan we allemaal weten dat deze erbij hoort. Echter, slechts 5% van de Innovators - de High Performance Innovators - zijn hier excellent in.

In 60 seconden bepaal jij of jouw publiek aanhaakt of afhaakt.

In deze Playshop leer je één presentatievaardigheid. Als je die al implementeert maak je een immens verschil in jouw overtuigingskracht! Het betreft de juiste opening van je presentatie. Deze bepaald in een fractie van 60 seconden of jouw publiek aangehaakt is óf afhaakt.

Het goede nieuws is … die vaardigheid kan je leren. En dát is precies wat je in deze Playshop leert!


Programma Playshop Pitchen

15.30 uur: Inloop en welkom.

16.00 uur: Start Playshop door Vincent Thamm, Agile Coach bij Royal Schiphol Group en Co-founder Lean Startup Leadership Platform NL.

16.10 uur: Keynote door Hassan Charaf, Head of Innovation Royal Schiphol Group, over de ‘Boulevard of Broken MVP’s’

16.30 uur: Introductie Overtuigend Pitchen door Marieke Schoenmaker, Co-founder Lean Startup Leadership Platform en Director Gamechanger

17.00 uur: Aan de hand van de 5-Minuten Speech Creatie Formule™ en de Pakkende OPENING Strategie™ werken aan je pitch en daarna overtuigend pitchen

18.40 uur: Borrel en netwerken.

19.00 uur: Einde.

Let op! De doelgroep voor dit event betreft Intrapreneurs, Innovation Leads en Changemakers uit middelgrote en grote organisaties. Geen externe consultants.

It was a great event! To see our innovationlab as a space where our innovators meet the outside world is very inspiring. Thanks Lean Startup Leadership Platform!
— Ron Verweij, Innovation Manager Safran

Impressie van de vorige Playshop Accelereren

Playshop Accelereren.JPG

Deze Playshop (t.w.v. 47,50 EURO) is GRATIS. De doelgroep betreft: Intrapreneurs, Innovation Leads en Changemakers uit middelgrote en grote organisaties.

Je  hebt het gevoel dat je de wereld veel te bieden hebt, maar weet gewoon  niet waar je moet beginnen om innovatie in jullie organisatie verder te  brengen.

  • Je hebt een hoop enthousiasme en bent bereid om te leren en zaken anders aan te (gaan) pakken.

  • Je  ervaart het als lastig om te innoveren in jullie organisatie tot nu  toe. De dingen zijn niet altijd de kant op gegaan zoals je wilt.  Desondanks ben je een vechter en heb je lef en vastberadenheid en wil je  al die energie kanaliseren om je innovatie- co-creatie- en transformatievermogen volop in te zetten.

  • Je  wilt voorop blijven lopen met de nieuwste strategieën voor innovatiemanagement. Je leert een nieuwe mindset, skillset en toolset om jouw innovatieresultaat als professional te maximaliseren.

    Als jij op een of meerdere van deze 3 stellingen volmondig JA zegt. Jij bent Intrapreneur, Innovation Lead of Gamechanger in een middelgrote of grote organisatie en geen externe consultant. Dan is deze Playshop echt voor jou. Schrijf je nu in, zodat je zeker bent van jouw plaats >>>> 

Wat vertelt Vincent Thamm over de Playshop Accelereren die we op 20 maart hadden georganiseerd?


L.E.A.P.™ Formule

Niemand is met een blauwdruk voor innovatiesucces geboren. Je ontwikkelt het door te leren, te experimenteren en te implementeren. Ervaren is een nieuwe vorm van leren. Daarin willen wij een coach voor mensen zijn tijdens onze events, trainingen en programma’s.

Eén keer per 4 maanden organiseren we, in co-creatie met het Lean Startup Leadership Platform een Playshop waar we onze unieke innovatiegames (L.E.A.P.™ Formule) spelen, waarmee deelnemers in hun innovatie- en transformatiekracht kunnen springen. Deze games hebben we hiervoor speciaal ontwikkeld.

Alhoewel de Playshops een waarde vertegenwoordigen van 47,50 EURO per persoon, kunnen wij ze GRATIS aanbieden, omdat we altijd een host weten te vinden die de locatie en de catering verzorgt.

Leap betekent sprong. Met onze L.E.A.P.™ Formule spring je in je innovatie- co-creatie- en transformatiekracht. Vier actuele innovatiethema's staan daarin centraal:

  • Pitchen - 15 oktober 2019

  • Leiderschap - maart 2020

  • Experimenteren - juni 2020

  • Accelereren - oktober 2020

Let op! De doelgroep voor deze events betreft Intrapreneurs, Innovation Leads en Changemakers uit middelgrote en grote organisaties. Geen externe consultants.


VOL = VOL

Achter de schermen wordt momenteel hard gewerkt aan het programma van dit event. De vorige Playshops waren met 50 deelnemers, volledig volgeboekt en ook deze zal weer vol raken. Wil je meedoen? Claim dan NU jouw plaats!

Naam *
Naam