Back to All Events

Innovatiekracht 2.0

 • Voigt Travel Naarden Amsterdamsestraatweg 15E Naarden (map)

Thema: Innovatieleiderschap

Je staat op het punt om te leren hoe je de kracht ontplooit om je INNOVATIEPOTENTIEEL te realiseren. Je wilt immers buitengewone oplossingen creëren, waarop je trots bent en waardoor je je succesvol voelt.

We leven in een gouden tijdperk van kansen. Een tijd waarin het nog nooit zo eenvoudig is geweest, om ONSTOPBAAR te worden in wat je wilt bereiken.

Je staat op het punt om te ontdekken hoe je jouw INNOVATIEDROOM kunt verwezenlijken, door te bouwen aan je innovatiekracht, terwijl anderen blijven steken in verouderde methoden.

Niemand is geboren met een blauwdruk voor innovatiesucces.
Je moet het leren, ermee experimenteren en implementeren ...!

Wat levert dit event je onder andere op?

 1. Je ontdekt een nieuwe vorm van LEIDERSCHAP om meer mensen te inspireren tot innoveren. 
 2. Je ervaart de kracht van SPELEN om mensen mee te krijgen voor jouw innovatie ideeën.
 3. Bovenop dit alles leer je nieuwe PRINCIPES en TOOLS om jouw innovatiekracht te versterken.
 4. Je ontmoet INSPIRERENDE MENSEN, zoals jijzelf, die graag leren om zich continue te blijven ontwikkelen.

Dit gratis event is voor intrapreneurs uit grote en middelgrote organisaties.

 • Je hebt het gevoel dat je de wereld veel te bieden hebt, maar weet gewoon niet waar je moet beginnen om innovatie in jullie organisatie verder te brengen. Je hebt een hoop enthousiasme en bent bereid om te leren en zaken anders aan te (gaan) pakken.

 • Je ervaart het als lastig om te innoveren in jullie organisatie tot nu toe. De dingen zijn niet altijd de kant op gegaan zoals je wilt. Desondanks ben je een vechter en heb je lef en vastberadenheid en wil je al die energie kanaliseren om je innovatievermogen volop in te zetten.

 • Je bent op zoek naar een verandering in jouw carrière. Je wilt een nieuwe start maken en doet graag inspiratie op bij het maken van de juiste keuze voor jouw volgende avontuur.

 • Je wilt voorop blijven lopen met de nieuwste strategieën voor innovatiemanagement. Je leert nieuwe tools en technieken, om jouw innovatieresultaat als intrapreneur te maximaliseren.


Ontmoet andere Innovators

Leg nieuwe verbindingen met peers die net zoals jij met innovatie bezig zijn in middelgrote tot grote organisaties. Volgens de recente Global Innovation Index 2018 is Nederland opgeklommen naar de tweede plaats van meest innovatieve landen in de wereld! Daar dragen we allemaal aan bij!

Samen met het Lean Startup Leadership Platform wil Gamechanger daaraan bijdragen door nog meer van elkaar te leren, via het ecosysteem dat we hebben gebouwd waar nu ruim 150 Innovators uit grote en middelgrote organisaties uit diverse sectoren bij betrokken zijn.


Gratis event, echter ...

Dit event kunnen we gratis aanbieden, omdat de locatie en catering gehost wordt door een van de deelnemende organisaties. Je kunt je registreren voor het event via onderstaande button. Ben je zonder opgave van redenen niet aanwezig bij het event waarvoor je je hebt geregistreerd, dan zijn wij genoodzaakt om een no-show declaratie aan je te sturen in verband met de kosten die zijn gemaakt voor je reservering. De kosten die wij in rekening brengen zijn €50,00 (exclusief 21% BTW) en worden door ons overgemaakt aan een goed doel. Je kunt kosteloos annuleren tot 24 uur voorafgaand aan het event.

Doe je mee? Spring in je innovatiekracht!


Waarom Innovatiekracht 2.0?

Niemand is met een blauwdruk voor innovatiesucces geboren. Je ontwikkelt het door te leren, te experimenteren en te implementeren. Ervaren is een nieuwe vorm van leren. Daarin willen wij een coach voor mensen zijn tijdens onze events.

4 keer per jaar spelen we, in co-creatie met het Lean Startup Leadership Platform, een unieke innovatiegame waarmee deelnemers in hun innovatiekracht kunnen springen. Deze games hebben we hiervoor speciaal ontwikkeld.

L.E.A.P.™ Games

Onze L.E.A.P.™ Games staan voor:

 • Leiderschap - 26 september 2018
 • Experimenteren - 12 december 2018
 • Accelereren - 20 maart 2019
 • Principes - 19 juni 2019

Wil je op de hoogte gehouden worden over deze events? Meld je dan aan voor onze mailing lijst.

Naam *
Naam

 

 

Later Event: November 13
Playing Lean Innovation