Workshop Business Development door co-creatie

Laat ons je zien hoe je je volgende doorbraak in business development met een succesvolle co-creatie community ontwerpt.

❝Wij willen je persoonlijk ons proces, drijfveren en talenten tonen hoe je een doorbraak creëert in jullie business development met een co-creatie community. Zodat alles wat je erin doet gemakkelijker en beter wordt, zoals onze co-creatie community voor ons heeft gedaan.❞ – Marieke Schoenmaker en Han Oei (coaches tijdens deze workshop)

Co-creatie Community Workshop Exclusieve toegang tot Gamechanger’s community management strategieën en co-creatie processen waarmee je klanten, collega’s en relaties kunt verbinden. En die ervoor zorgt dat je je onderscheidt in de markt. Met de handson ondersteuning van onszelf.

 

Co-creatie Community Workshop

Begrijpen wat de psychologische technieken zijn achter interventies waarmee je de leden in je community in beweging zet en betrokken houdt om de beste kennis te delen en producten te ontwikkelen. Wij delen graag de lessen die we persoonlijk heb geleerd en in de praktijk heb toegepast, van de goeroe’s Rich Schefren en Marvin Weisbord die ons hebben geïnspireerd.

 

Co-creatie Community WorkshopDe rol van Community Manager is divers en complex. Het is een team-game. Wil jij deze rol met meer gemak, meer plezier en meer succes uit kunnen voeren? Wij willen je het inzicht geven in je werkelijke drijfveren en talent van jezelf en je team, zodat je aan een high performing co-creatie community team kunt bouwen.

 

Co-creatie Community WorkshopEr zijn er twee in Nederland die precies weten hoe je achter de werkelijke behoeften kunt komen van je community leden waardoor je nog betere producten ontwikkelt. Binnenkort zullen dat er 8 meer zijn. Ben jij een van hun?

 

Dat is de werkelijke doorbraak richting succesvolle business development door co-creatie communities. En dat is wat wij je zullen leren tijdens de een-daagse Workshop Business Development door co-creatie op 29 november aanstaande in Amersfoort.

Co-creatie Community Workshop 8 oktober

Of bel +31-6.814.300.58 om een plekje te claimen. Gelimiteerd tot 8 klanten.

Ontwikkel onbetwistbare business groei

Co-creatie Community Workshop 8 oktober

 

Workshop Business Development door Co-creatie Communities

Workshop Business Development door Co-creatie Communities